Press "Enter" to skip to content

UAB Alanodas – patikėkite metalo apdirbimą specialistams

UAB Alanodas teikia įvairias metalo paviršiaus apsauginio sluoksnio padengimo paslaugas. 18 metų patirtis šioje sferoje leidžia jiems garantuoti kokybišką paslaugų teikimą. Įmonė Alanodas, įsikūrusi Vilniuje, Lietuvoje, siūlo anodavimo, nikeliavimo, cinkavimo ir pasyvacijos paslaugas savo klientams. Tokios procedūros padeda apsaugoti metalo paviršių nuo įvairių išorinių faktorių, kurie gali pažeisti metalą ir taip sutrumpinti jo tarnavimo laikotarpį. Alanodas specialistų komandą sudaro kvalifikuoti darbuotojai ir mokslininkai, kurie kontroliuoja visą procesą ir padeda pasirinkti tinkamą metalo apsaugojimo būdą pagal poreikius ir galimybes. 

Alanodas: kodėl reikia apdirbti metalo paviršių?

Kaip ir kiekvieną medžiagą, taip ir metalą gali paveikti įvairūs išoriniai faktoriai. Dėl to įmonė Alanodas siūlo galimybę apsaugoti metalo paviršių nuo galimų pažeidimų ir taip prailginti metalo naudojimo laiką. Vienas iš Alanodas siūlomų metalo apdirbimo būdų yra anodavimas. Padengiant metalą oksido plėvele jis įgauna ne tik gražią išvaizdą, bet ir suteikia atsparumą oro sąlygoms, kurios gali sukelti metalo koroziją. Tai taip pat padeda sutvirtinti metalą. Kitas būdas apsaugoti metalą, kurį siūlo Alanodas, yra nikeliavimas. Šis būdas pasižymi ne tik gera apsauga nuo cheminių medžiagų žalos, bet ir elektriniu laidumu ir atsparumu trinčiai. Cinkavimas dažniausiai naudojamas metaliniams paviršiams, kuriuos gana sunku pasiekti. Toks būdas padeda visą metalo gaminį apsaugoti nuo irimo. Alanodas taip pat siūlo ir rečiau pasirenkamą pasyvacijos procesą. Šis procesas naudojamas prieš dažymą kaip antikorozinė priemonė arba kaip elektrai laidi taip pat antikorozinė danga. 

UAB Alanodas padės išsirinkti tinkamą apdirbimo būdą

Pagal metalo panaudojimą ir norimą išgauti rezultatą, galima rinktis skirtingus metalo paviršiaus apdirbimo būdus. Alanodas sukaupta patirtis ir reikiamos žinios šioje sferoje leis patarti renkantis vieną iš metodų. Statybose naudojamoms medžiagoms ir dekoratyvinę paskirtį turinčiam metalui reikia skirtingų savybių ir rezultatų, todėl atrasti tinkamą apdirbimo būdą yra labai svarbu. Alanodas atras jums tinkamiausią pasirinkimą remiantis patirtimi ir jūsų poreikiais. Alanodas dirba tik profesionalai, todėl jų patarimais ir kokybe pasitikėti yra verta.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mission News Theme by Compete Themes.