Press "Enter" to skip to content

Dyzelinio autonominio šildytuvo pasirinkimo gairės. Pataria mechanikas Paulius

Tinkamas mikroklimatas yra būtinas ne tik namuose, tačiau ir transporto priemonėje. Ypač tokiu atveju, jeigu keliaujate labai daug. O šiais laikais žmonės tikrai daug laiko praleidžia kelyje, tad norisi ir net būtina, kad žiemomis mašinoje būtų maloniai šilta, o vasaromis – maloniai gaivu.

„Tinkamam mikroklimato kūrimui labai pasitarnauja dyzelinis autonominis šildytuvas. Tai yra įranga, kuri suteikia galimybę gyventi tvariau, patogiau ir saugiau. Ypač žiemomis, kai netinkamai nuvalyti langai blogina malonumą. O kai sniegas tiesiog tirpsta akyse dėl inovatyvios įrangos – kelionės tampa saugios ir patogios“,- atvirauja mechaniku daug metų dirbantis Paulius.

Renkantis šildytuvus reikia kuo daugiau dėmesio skirti smulkmenoms, kadangi šiuo metu pasiūla rinkoje yra labai plati.

Žemiau rasite Pauliaus išskirtus aspektus, kuriuos reikia įvertinti renkantis šildytuvą.

Pirmiausia kinta galia, kuri atitinkamai padeda greičiau arba ne taip greitai „išgauti“ reikalingą mikroklimatą mašinoje. „Dažniausiai galia varijuoja nuo 1 000 iki 2 900 W“,- pasakoja Paulius. „Kuo galia yra didesnė – tuo galima džiaugtis didesnius efektyvumu“,- priduria. Ne veltui renkantis pirmiausia reikia žiūrėti ne tik mašinos parametrus, tačiau ir asmeninius poreikius. Taip pat galima tartis su specialistais, kurie prekiauja įranga. Jie turėtų pagreitinti paieškas.

„Retas žino, kad perkant šildytuvus taip pat reikia pasirūpinti ir ilgikliais. Jie dažniausiai varijuoja nuo 1,5 iki 2 metrų“,- prideda mechanikas. Dėl tinkamo laido būtina yra tartis su specialistais, kurie nurodo derantį prie Jūsų pasirinktos įrangos.

Visada verta daugiau dėmesio skirti ir gamintojams. Vebasto yra klasika, kuri žinoma visada pasaulyje. Investavę į kokybę galite būti ramus, kad šildytuvas veiks puikiai. Svarbiausia, kad bus reikalingas ne tik žiemomis, tačiau ir vasaromis, kai įranga atlieka oro vėsinimo funkciją.

Gana dažnas mitas, kad tokios sistemos yra labai lepios ir joms reikia daug priežiūros. Gedimai yra dažni. Geriausiai šį mitą paneigti gali tie, kurie jau ne vienerius metus džiaugiasi inovatyvia įranga, kuri atveria galimybes gyventi tvariai, patogiai bei saugiai.

„Svarbiausia yra atsiradus gedimui nebandyti jo pašalinti patiems. Mes, mechanikai, juokaujame, kad lietuviai yra labai nagingi žmonės. Kad ir su kokia automobilio problema jie susiduria –  dažniausiai ieško būdų, kurie gali padėti ją sutvarkyti. Tvarko patys ir vėliau padaro dar daugiau gedimų. Jeigu kreipsitės į meistrus – šildytuvas bus sutvarkytas ne tik gerai, tačiau ir greitai“,- atvirauja mechanikas.

Ieškant meistrų taip pat nepamirškite, kad reikia tartis su tais, kurie teikia paslaugas legaliai. Tai yra garantija, kad viskas bus atlikta taip, kaip reikia, o jeigu rezultatas Jūsų netenkins – bus teikiamos garantijos, kurios leidžia pasinaudoti pakartotiniu automobilio tvarkymu.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mission News Theme by Compete Themes.